Logo%20transparant
Nl En 

Van Peperzeel Model

Al jaren wordt gewerkt volgens een vast concept, het zogeheten Van Peperzeel model. Dit model is eenvoudig maar doeltreffend.  

  • Accu en non-ferro inzamelboxen worden gratis beschikbaar gesteld 
  • Melden voor ophalen via telefoon, telefax of via de website
  • Ophalen en vervangen geschiedt binnen 10 dagen na melding
  • Complete logistieke en administratieve afhandeling

Het Van Peperzeel model is ontwikkeld op basis van vragen uit de markt en de jarenlange ervaring met inzameling en kennis van materialen. Het model wordt toegepast bij de inzameling, sortering en verwerking van alle materialen en dient tevens als basis voor het ontwikkelen van nieuwe inzamelsystemen in diverse EU-landen. Het model voorziet tevens in een betrouwbare, flexibele en veilige inzameling van restproducten. Ieder bedrijf of instelling (garage, industrie, producenten, dc’s, importeurs, gemeentedepots en scholen) met een min of meer regelmatig overschot aan recyclebare reststoffen, kan meedoen. Van Peperzeel plaatst een inzamelbox en garandeert dat deze binnen 10 werkdagen na melding wordt opgehaald en vervangen door een lege box. Transport, opslag, sortering en afvoer naar erkende verwerkers wordt geheel verzorgd. Evenals de administratieve afhandeling.

Natuurlijk zijn alle processen binnen het model zorgvuldig gepland en beschikt Van Peperzeel over de benodigde vergunningen en certificeringen om veilig beheer en uitvoering te kunnen waarborgen. Ook uw bedrijf kan hiervan profiteren. Wij nemen ondernemers graag alle (milieu)zorg uit handen.

mark-of-trust-multi-scheme-9001-14001-45001-En-GB-0321


Erkend-Duurzaam_banner-240x60_V1
Contact

Van Peperzeel 
James Wattlaan 6
8218 MB Lelystad 
T +31 (0)320 - 401 400
E info@peperzeel.nl 

Locatie
Blijf op de hoogte!
mrf-keurmerk