Logo%20transparant
Nl En 

Consultancy

Van Peperzeel is lid van de EBRA (European Battery Recycling Association, red.) en ontvangt regelmatig verzoeken om advies en consultancy inzake batterijenverwerking door heel Europa.

Met enige regelmaat worden presentaties op congressen en lezingen in het buitenland verzorgd. Een goed contact met de brancheverenigingen is daarbij belangrijk. Johan van Peperzeel is algemeen directeur en was daarnaast jarenlang voorzitter van de MRF (Metaal Recycling Federatie). Dit maakt hem tot een uitstekende gesprekspartner wiens expertise ook in het buitenland veelgevraagd is.

Eerder leverde Van Peperzeel batterij sorteerinstallaties in Noorwegen, Griekenland, Ierland en Duitsland. Deze sorteerinstallaties zijn ontwikkeld op basis van eigen ervaringen in de afgelopen jaren. Momenteel lopen er diverse besprekingen elders in Europa voor het leveren van soortgelijke machines en de opleiding en training van de mensen die verantwoordelijk worden voor het gebruik van de batterijsorteermachine. 

Daarnaast organiseren wij trainingen rondom de gevaarsaspekten van (professionele) accu’s en batterijen. Dit alles doen wij uiteraard aan de hand van praktijk voorbeelden en ervaringen, gebaseerd op onze kennis en jarenlange ervaring. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor u te bespreken.

JOhan van Peperzeel
mark-of-trust-multi-scheme-9001-14001-45001-En-GB-0321


Erkend-Duurzaam_banner-240x60_V1
Contact

Van Peperzeel 
James Wattlaan 6
8218 MB Lelystad 
T +31 (0)320 - 401 400
E info@peperzeel.nl 

Locatie
Blijf op de hoogte!
mrf-keurmerk