Logo%20transparant
Nl En 

Accu's


Accu’s zijn er in vele soorten en maten. Bijna alle soorten zijn geschikt voor recycling. Van Peperzeel werkt hiervoor samen met erkende verwerkers/recyclers door heel Europa. De aanwezige expertise zorgt ervoor dat iedere accu herkend wordt en zo op de juiste plaats verwerkt kan worden. Het milieuvoordeel is hiermee optimaal.

Verschillende accu's

Er bestaan verschillende soorten loodaccu's. Grofweg kunnen deze in de volgende categorieën worden ingedeeld.

Auto accu's | Deze accu's worden gebruikt voor het starten, de verlichting of het ontstekingsvermogen van auto's. Vooral via de automotive worden deze accu's ingezameld.

Alle logistieke schakels

Van Peperzeel is door haar totale dienstverlening in staat om alle logistieke schakels te verzorgen voordat het materiaal gerecycled wordt. U kunt er zeker van zijn dat uw oude accu's bij ons in vertrouwde handen zijn!

Oranje lijst

Alle accu’s vallen op dit moment onder de oranje lijst procedure van EU-regeling 1013/2006. Deze procedure is herzien in Brussel. De herziening betreft het verscherpen van de procedure, zodanig dat géén vrije doorgang van dit soort reststoffen meer toegestaan is. Alleen met toestemming van alle betrokken (transport)landen mag nog worden getransporteerd. Van Peperzeel beschikt reeds jaren over de juiste vergunningen om accu’s (ook in de nieuwe situatie) veilig en legaal door Europa te mogen transporteren.

Bekijk de brochure:

Oude Accu Brochure
Accu inzamelbox 120x90
Hybride accu

Overtuigd? Neem contact op!

We bekijken graag wat we voor u kunnen doen, neem voor meer informatie, een informatief gesprek of een kop koffie contact met ons op. We zijn dagelijks actief door het hele land, dus we komen graag bij u langs. 

mark-of-trust-multi-scheme-9001-14001-45001-En-GB-0321


Erkend-Duurzaam_banner-240x60_V1
Contact

Van Peperzeel 
James Wattlaan 6
8218 MB Lelystad 
T +31 (0)320 - 401 400
E info@peperzeel.nl 

Locatie
Blijf op de hoogte!
mrf-keurmerk