Logo%20transparant
Nl En 

Over ons

Van Peperzeel is marktleider op het gebied van inzameling, sortering, taxatie en afvoer van batterijen en accu’s. De jarenlange ervaring en expertise in de beheersing en duurzame verwerking van deze moeilijke materiaalstromen geldt ook voor non-ferro metalen en non-ferro residuen. Van Peperzeel staat garant voor veilig vervoer, opslag en een verantwoorde recycling door heel Europa.

De totale markt op jaarbasis is volgens de overheidsorganisatie Agentschap NL (gelieerd aan het ministerie van VROM) zo’n vierenveertigduizend ton accu’s. Hiervan neemt Van Peperzeel het grootste deel voor haar rekening. Uitgekiende logistiek zorgt ervoor dat de accuboxen bij autobedrijven en grossiers worden opgehaald. Inzamelboxen -waarin restproducten kunnen worden gedeponeerd- worden kosteloos ter beschikking gesteld. Met een telefoontje, fax of klik op de website komt de melding van een op te halen box terecht op de afdeling planning. Een volle box weegt rond de negenhonderd kilo, oftewel zo’n zestig accu’s. Non-ferro metalen zoals kentekenplaten, radiateurs en katalysatoren worden opgehaald in combinatie met de afhaling van uw oude accu’s of wanneer ze samen goed zijn voor tweehonderd kilo.

Niet alleen het ophalen van loodaccu’s, maar ook de administratie en het transport naar de verwerkende landen (Duitsland, België, Frankrijk) behoort tot de dienstverlening. Daarnaast koopt Van Peperzeel ook uw oude metalen/restproducten op. Primaire grondstoffen zoals aluminium, lood en zink zijn schaars. Als gevolg van de vraag op wereldmarkt naar (secundaire grondstoffen) zijn de vergoedingen de afgelopen periode sterk gestegen. Die toename maakt het financieel steeds interessanter om dergelijke producten gescheiden op te halen en te verwerken. Daarom betaalt Van Peperzeel een reële vergoeding voor uw restproducten.

mark-of-trust-multi-scheme-9001-14001-45001-En-GB-0321


Erkend-Duurzaam_banner-240x60_V1
Contact

Van Peperzeel 
James Wattlaan 6
8218 MB Lelystad 
T +31 (0)320 - 401 400
E info@peperzeel.nl 

Locatie
Blijf op de hoogte!
mrf-keurmerk